به گزارش خبرگزاری مهر، در تدوین و اجرای این طرح که توسط کارشناسان ارشد نمایشگاههای خارجی ستاد صورت میگیرد، نمایشگاهها با محوریت تعاملات دو سویه میان تورگردانان و اصناف گردشگری با همتایان جهانی خود در فضایی مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار خواهد شد.
رئیس ستاد تبلیغات و نمایشگاهها در همین خصوص گفت: استفاده از شیوه Tele – Exhibition از سوی ایران در نمایشگاههای گردشگری جهان آغاز شده و امید میرود که با تحقق این ایده، تبلیغ جاذبهها و پتانسیلهای گردشگری ایران در سطح جهان به خصوص توسعه تورهای ورودی از طریق حضور دفاتر مسافرتی و غرفهداران دچار تحولاتی بنیادین شود.
محمد حسین برزین افزود: ایران در زمره نخستین کشورهایی است که در حوزه گردشگری برنامهریزی برای حضور در نمایشگاههای گردشگری جهان از طریق فناوری Tele – Exhibition را آغاز کرده است.
به گفته وی، در برپایی سیستم نمایشگاههای نیمه مجازی عواملی چون غرفهدار، بازدیدکننده و شرکتکننده حضور دارند که تعامل و انسجام میان این سه عامل باعث افزایش کمی و کیفی تبلیغات گردشگری خواهد شد. در فاز نخست استفاده از این تکنولوژی، غرفهداران از پایگاه ستاد تبلیغات و نمایشگاهها از طریق نرمافزارها و سختافزارهایی که آنها را به همتایان خود در محل برپایی نمایشگاهها متصل میکند، ارتباط برقرار کرده و از این طریق به مذاکره، تعامل و تبادل اطلاعات برای فروش بستههای سفر میپردازند.
رئیس ستاد تبلیغات و نمایشگاهها با اشاره به اینکه در این سیستم نیروهای ستاد به عنوان شرکت کننده در محل نمایشگاه حضور یافته و به مثابه ناظرعالی فعالیت خواهند داشت، خاطرنشان کرد: تحقیقات نشان داده که میزان موفقیت Tele – Exhibition در نمایشگاههای MICE و B2B بیشتر بوده و این نکته مهم در برنامهریزی سیستماتیک مد نظر کارشناسان ستاد قرار گرفته است.
برزین در ادامه در خصوص مزایای استفاده از فناوری نمایشگاههای نیمه مجازی به مواردی چون عدم محدودیت مکانی، پایین آمدن هزینههای اجرایی نمایشگاه که باعث حضور بیشتر اصناف گردشگری در نمایشگاهها میشود، عرضه کیفی محصولات تبلیغاتی و خدماتی اشاره کرد و گفت: امکان ارایه آخرین دستاوردهای کمی و کیفی خدمات گردشگری بدون واسطه، کاهش خروج ارز و کم شدن تشریفات و مقررات اداری حاکم بر برگزاری نمایشگاهها از دیگر مزایای این فناوری به شمار میآیند.
نظر شما